Te koop: Taaljournaal opzoekboekje groep 7

Taaljournaal is een methode die is uitgegeven door Malmberg voor de groepen 4 t/m 8, er komen veel onderwerpen aan bod en de boeken staan vol Taal, spelling, woordenschat en keuzeactiviteiten. De diverse en afwisselende onderwerpen en thema\'s zorgen voor een divers en uitgebreide leermethode. 
Boek inclusief verzendkosten Brievenbus = 5,45
Boek inclusief verzendkosten DHLforyou = 6,25
Boek inclusief verzendkosten Postnl = 8,50 
Dit pakket kan (op eigen risico) via Brievenbuspost verzonden worden. Wilt u liever een pakket verzending dan kan dat via Postnl voor 6,75 of via DHLforyou voor slechts 4,50 na verzending ontvangt u netjes een track en trace code van ons.Kosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Taaljournaal opzoekboekje groep 7

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:28-06-2014 om 16:21u
Door:Schoolvorming
Bekeken door: 1829 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Nederland
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.